Mercat d'Escapades 2022 logo
Mercat d'Escapades 2022
Maig 27 - 29

Mercat d'escapades 2022

del 27 al 28 de maig

Informació general

 

 

PARTICIPA AL MERCAT D'ESCAPADES 2022!

 

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig arriba al Passeig Lluís Companys (Barcelona) la sisena edició del Mercat d'Escapades, on el sector turístic català tindrà l'oportunitat de vendre les seves experiències directament a l'usuari i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques. 

 

Horaris

Divendres de 13.00h a 21.00h

Dissabte de 10.30h a 21.00h

Diumenge, de 10.30h a 19.00h

 

INFORMACIÓ DE REGISTRE

Fins el 22 de març o exhauriment de places.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

330€ + 21% IVA.

Els afiliats a l'ACT tindran un 20% de descompte.

 

Per a qualsevol dubte o aclariment, contactar amb

 

Mar Bosch - mar.bosch@gencat.cat

Clàudia Càlix - claudiacalix@gencat.cat

COM PARTICIPAR?

1. INFORMACIÓ GENERAL

 

El Mercat d'Escapades és una acció de promoció dirigida totalment a empreses del sector turístic i amb l'objectiu principal de vendre experiències al públic final. Us proposem oferir els vostres paquets o ofertes directament als visitants del mercat i us recomanem oferir-los amb cert descompte, per tal de promoure l'activitat comercial in situ i incentivar als clients potencials a comprar les experiències.

 

L'oferta present al Mercat d'Escapades per territori. A l'hora de fer la inscripció, cada empresari haurà de triar una de les 9 marques turístiques (Terres de l'Ebre, Costa Daurada, Costa Barcelona, Barcelona, Costa Brava, Pirineus, Val d'Aran, Terres de Lleida, Paisatges Barcelona + Tot Catalunya). Hi haurà 4 colors que representaran els territoris de les 4 Diputacions i que estaran retolades per marques turístiques.

 

Dins de cada territori, les carpes s'organitzaran per zones temàtiques: Actiu i Natura, Gastronomia i Enoturisme, Arts i Cultura o Vacances en Família-, la que més s'adeqüi a les seves característiques i necessitats.

 

Per tant, les carpes tindran la marca paraigües del territori, i l'oferta de cada territori es distribuirà per productes dins de cada marca turística.

 

2. TIPUS D'ESTAND

 

Només hi haurà una modalitat de participació que inclourà:

1. Taulell 1,8 m amb prestatges interior, 2 tamborets, 2 endolls.

2. Magatzem de 4m2 a compartir entre 8 participants.

3. Gràfica: nom empresa, logo, imatge gràfica de l'empresa (0,95x1,5m) i mapa de situació de la marca turística.

 

Podeu veure el format de participació aquí

 

Atenció: Està prohibit portar banderoles, displays i altres elements que estiguin dins i fora de la carpa

 

3. COST

 

L'import de participació genèric serà de 330€ + 21% IVA, a pagar via targeta de crèdit al registrar-se.

Els afiliats a l'Agència Catalana de Turisme tindran un 20% de descompte. 

 

4. PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

 

Les inscripcions s'obriran del 15 de febrer pels afiliats a l'ACT i 22 de febrer per la resta del sector i es tancaran el 22 de març. Un cop registrats, rebreu un mail confirmant que heu estat registrats correctament. En el moment de registre, haureu d'efectuar el pagament de la vostra participació amb targeta de crèdit. El registre i pagament no garanteix la vostra participació. En el cas de no ser confirmats per l'organització, s'efectuarà la devolució de l'import abonat.

 

A partir del 25 de març es confirmarà la participació. Tenint en compte l'espai, les places són limitades. Un cop se superin aquestes places, es tancarà la participació, i les empreses que no hagin tingut cabuda quedaran en llista d'espera. Detallem a continuació els criteris que es seguiran per prioritzar la participació.

 

MOLT IMPORTANT! Es tracta d'una acció de comercialització i, per tant, es donarà prioritat aquelles empreses o entitats que puguin portar ofertes de producte o servei turístic i que les puguin vendre in situ.

 

PRIORITAT:

1. Empreses privades, amb productes específics per vendre, afiliades a l'ACT.

2. Empreses privades, amb productes específics per vendre, no afiliades a l'ACT.

3. Entitats públiques, amb productes específics per vendre, afiliades a l'ACT.

4. Entitats públiques, amb productes específics per vendre, no afiliades a l'ACT.

 

5. RECOMANACIONS

 

És una acció més enfocada a la comercialització que a la promoció. Així doncs, us recomanem que vingueu preparats per poder vendre els vostres productes/serveis. Pot ser interessant:

1. Portar paquets o ofertes tancades amb descompte.

2. Portar un TPV per poder fer cobraments amb targeta de crèdit.

3. Personal amb habilitats comercials.

4. Fulletons / informació que considereu interessant de donar al públic final.

5. És important tenir en compte les hores d'obertura del mercat i respectar-les per tal d'evitar que hi hagi mòduls sense atendre.

 

6. TALLERS I ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

 

En paral·lel a la promoció i comercialització de propostes en les àrees temàtiques, està previst organitzar durant el Mercat d'Escapades tallers i activitats i ens agradaria comptar amb la vostra participació!

 

Per una banda, com en les edicions anteriors, disposarem d'una carpa de tallers. Us animem a presentar propostes de tallers i activitats de caràcter participatiu per tal de dinamitzar aquest espai i, a la vegada, aprofitar per promocionar la vostra empresa o territori. Es tractaria d'organitzar un taller d'entre 30' i 45' amb una capacitat màxima de 20-25 persones. Portar tallers al Mercat d'Escapades no té cap cost, més enllà de la despesa del material que pugueu necessitar, doncs des de l'Agència Catalana de Turisme no ens farem càrrec de les despeses de material o personal que generin aquests tallers. La infraestructura que tenim pels tallers, i de la qual disposareu, és una carpa, equipada amb taules, cadires i una TV.

 

Per altra banda, enguany hem plantejat un nou espai per dinamitzar: al bell mig del Mercat d'Escapades, junt a l'àrea gastronòmica, hi situarem un escenari on tenim pensat que, durant tot el cap de setmana, hi passin coses. Així doncs, us animem a presentar propostes també d'animació, espectacle, música, etc.

 

Un cop tanquem el registre, valorarem totes les propostes i ens posarem en contacte amb vosaltres. Podeu presentar tantes propostes com vulgueu.

Col·laboradors

LOGOS LOGOS